• Αρχική
  • Connecting the Dots: Rethink Your Mobile Strategy

Connecting the Dots: Rethink Your Mobile Strategy

SEM 360 – Micromoments

Connecting the Dots: Rethink Your Mobile Strategy

Η Innovation Group παρούσα στο 7ο Mobile Connected World Conference, την Πέμπτη 4 Μαΐου στο Divani Caravel.

Ο Ηλίας Τσαλδάρης, Analyst/ UX-UI Designer/ SEM-SEO Consultant, σας περιμένει στις 11:00 το πρωί στην αίθουσα «Μυκήνες» για ένα επίκαιρο workshop με θέμα «SEM 360 –Micromoments|Connecting the Dots: Rethink Your Mobile Strategy».

Τι είναι όλο αυτό και πού θα μας φανεί χρήσιμο, είναι το εύλογο ερώτημα. Ας πάρουμε μια μικρή γεύση για τι θα μιλήσει ο Ηλίας Τσαλδάρης!

Η αλληλεπίδραση μας με τις κινητές συσκευές είναι ο συνδετικός κρίκος μεταξύ των ενεργειών, που κάνουμε online “σε απευθείας σύνδεση” και off line “εκτός σύνδεσης”. Επηρεάζει άμεσα τις τελικές αποφάσεις των καταναλωτών, αυξάνοντας τις επισκέψεις στα καταστήματα και ενθαρρύνοντας τις τηλεφωνικές κλήσεις πελατών.

Όταν οι χρήστες αναζητούν πληροφορίες εν κινήσει για να λάβουν μια απόφαση, είναι:

  • 57% πιθανότερο να επισκεφθούν ένα κατάστημα
  • 39% πιθανότερο να καλέσουν μια επιχείρηση
  • 51% πιθανότερο να πραγματοποιήσουν μια αγορά

Επιπλέον, όταν φτάνουν στα καταστήματα, το 82% των χρηστών smartphones αλληλεπιδρούν με τις συσκευές τους, για να τους βοηθήσουν να πάρουν μια απόφαση για το προϊόν. Οι αναζητήσεις τους στο διαδίκτυο μπορούν να επηρεάσουν τις αποφάσεις τους μέχρι και την τελευταία στιγμή πριν από την αγορά.

Μετά από τις πληροφορίες, που άντλησε από την αναζήτηση του με το smartphone, σχεδόν ένας στους τέσσερις καταναλωτές άλλαξε την απόφαση του, για να αγοράσει κάτι ενώ βρισκόταν στην διαδικασία ολοκλήρωσης της πληρωμής.

Καθώς οι micomoments (ειδικά στο κινητό) κατακερματίζουν το ταξίδι των καταναλωτών και δημιουργούν νέες μορφές αλληλεπίδρασης, ανατρέπουν την αξία των «σημείων επαφής» στα μέσα ενημέρωσης, με τους παραδοσιακούς τρόπους μέτρησης. Δεν έχει πλέον νόημα να σχεδιάζετε τη στρατηγική πολυμέσων διαιρεμένη σε κανάλια, ξεχωριστά για την τηλεόραση, το ραδιόφωνο και το digital marketing. Πρέπει πλέον να σκεφτόμαστε σαν ένα τόσο τις κινητές όσο και τις σταθερές συσκευές.

Παράλληλα οι επιχειρήσεις πρέπει, να οργανώνουν τα τμήματα σας marketing, πωλήσεων και εξυπηρέτησης γύρω από αυτόν τον νέο τρόπο σκέψης. Οι επιχειρήσεις αποκομίζουν οφέλη από την κατανόηση των micromoments με το να είναι εκεί, να είναι χρήσιμες και να είναι ευέλικτες.

Βεβαιωθείτε ότι η στρατηγική μάρκετινγκ σας είναι έτοιμη για την πρόκληση, ανανεώνοντας τον τρόπο με τον οποίο μετράτε και αξιοποιείτε δεδομένα και εφόδια.

Το Workshop «SEM 360 – Micromoments | Connecting the Dots» είναι ένα σημείο εκκίνησης για να επανεξετάσετε τη στρατηγική σας για τις κινητές συσκευές.

Αν σας ιντριγκάραμε αρκετά, μπορείτε να παρακολουθήσετε από κοντά τον Ηλία Τσαλδάρη!

Φόρμα εγγραφής για το συνέδριο

*Θα χρειαστεί ξεχωριστή εγγραφή για το Workshop! – Πρόγραμμα Workshops