SEO
Search Engine Optimization


Υπάρχει ένας καλύτερος τρόπος για να κάνετε SEO και μπορούμε να σας το αποδείξουμε!
H Innovation Group σας προσφέρει υπηρεσίες βελτιστοποίησης για τις μηχανές αναζήτησης προσανατολισμένες στο αποτέλεσμα (result oriented υπηρεσίες SEO -Search Engine Optimization-).
Οι SEO υπηρεσίες μας είναι μέρος μια ολοκληρωμένης στρατηγικής για το μάρκετινγκ των μηχανών αναζήτησης (SEM - marketing of search engines). Όπως μπορείτε να δείτε αναλυτικά στο SEM 360 ανά κλάδο.

Οι υπηρεσίες για το SEM είναι εξειδικευμένες ανά κλάδο δραστηριότητας/industry γιατί διαφέρουν οι παράγοντες κατάταξης. Καθώς κάθε κλάδος έχει να αναμετρηθεί με διαφορετικές καταναλωτικές προθέσεις και διαφορετικές προκλήσεις.

Το μάρκετινγκ των μηχανών αναζήτησης (SEM) είναι μια ευρέως χρησιμοποιούμενη στρατηγική, μέρος της οποίας είναι η υλοποίηση τεχνικών βελτιστοποίησης ιστοσελίδων (SEO).
Η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης περιλαμβάνει την ανάπτυξη, την προσαρμογή ή τον επανασχεδιασμό της ιστοσελίδας σας προκειμένου να προωθηθεί στις κορυφαίες κατατάξεις στις μηχανές αναζήτησης (Google, Yandex, Bing, Yahoo). Πρόκειται για ένα συνδυασμό διαφόρων τεχνικών διαδικασιών και εργαλείων.

Η βελτιστοποίηση για τις μηχανές αναζήτησης SEO είναι μια συνεχόμενη οργανική διεργασία, που επεκτείνει τις προοπτικές για μεγαλύτερη προβολή, καθώς και την αύξηση της επισκεψιμότητας. Είναι μια διαδικασία που μπορεί να μεγιστοποιήσει τις πιθανότητες να βρεθείτε στις αναζητήσεις των εν δυνάμει πελατών σας.

Τι να περιμένετε από τις SEO υπηρεσίες της Innovation Group;


Ολοκληρωμένο Keywords Research για προσέγγιση των δυνητικών σας πελατών μέσω των αναζητήσεων τους.

Υψηλότερες κατατάξεις στις μηχανές αναζήτησης για τις λέξεις κλειδιά που έχουν αξία για την επιχείρηση - δραστηριότητα σας.

Αύξηση της οργανικής επισκεψιμότητας (επισκεψιμότητας που οφείλεται στις μηχανές αναζήτησης για τις μη πληρωμένες κατατάξεις)

Αύξηση των μετατροπών. Επισκέψεων που μετατρέπονται σε ωφέλιμες ενέργειες για την επιχείρηση - δραστηριότητα σας όπως online - offline αγορές, εγγραφές σε λίστες αλληλογραφίας, συνδρομές, αλληλεπιδράσεις με social media.

Βελτιστοποίηση της επένδυσης σας (ROI) βάση του προβλεπόμενου προϋπολογισμού.

Που επικεντρωνόμαστε κατά την διάρκεια του SEO;


Keywords Research

Κάνουμε έρευνα γύρω από τις λέξεις κλειδιά. Μια από τις πιο σημαντικές και χρήσιμες λειτουργίες προκειμένου να γίνει αποδοτική τόσο η βελτιστοποίηση για τις μηχανές αναζήτησης (SEO) όσο και το συνολικό marketing γύρω από τις μηχανές αναζήτησης. Η επιλογή δεν είναι τυχαία γίνεται με τη χρήση των ακόλουθων πηγών: Moz Keyword Explorer, Google Keyword Planner, Competitors Data και Google Trends.

Micro-moments Buyer Circle

Σε κάθε κλάδο διαφέρουν οι στιγμές εκείνες που επηρεάζουν τις καταναλωτικές αποφάσεις. Διευρύνουμε το Keyword Research σε εκείνες τις καθοριστικές στιγμές που μπορείτε να εμπλακείτε στις αναζητήσεις των δυνητικών πελατών σας και επανασχεδιάζουμε την εμπειρία χρήσης με στόχο την μεγιστοποίηση των μετατροπών σε κάθε βήμα.

UX Οptimize

Βελτιστοποιούμε την εμπειρία χρήσης που προσφέρει η ιστοσελίδα σας και η επαφή με το ψηφιακό σας αποτύπωμα σε κάθε στάδιο των καταναλωτικών αποφάσεων μεταξύ όλων των εν δυνάμει οθονών.

Competitors SEO Analysis

Αναλύουμε την στρατηγική και τις τεχνικές των ανταγωνιστών σας σε ψηφιακό επίπεδο.

Technical SEO

Βελτιστοποιούμε τα τεχνικά θέματα γύρω από το πως διαβάζουν οι μηχανές αναζήτησης το site σας (robots txts, sitemaps, βελτιστοποιήσεις απόκρισης και ταχύτητας)


Setup Tracking Codes

Εγκαθιστούμε ή ελέγχουμε την εγκατάσταση των Google Analytics και του Search Console (ex Webmaster Tools) της Google. Καθώς και τα αντίστοιχα εργαλεία αλληλεπίδρασης με τις υπόλοιπες μηχανές αναζήτησης. Δηλώνουμε τoν τρόπο με τον οποίο θέλουμε να διαβάζουν τα δεδομένα της ιστοσελίδας σας.

SEO On Page Check

Ελέγχουμε την ιστοσελίδα ώστε να εναρμονίζεται με συγκεκριμένες αρχές SEO που επιδοκιμάζονται από τη Google και να προσαρμόζεται γρήγορα και με ασφάλεια στις συχνές αλλαγές του αλγόριθμου της.

SEO On Page Optimize

Βελτιστοποιούμε τα απαραίτητα meta data (δεδομένα που τροφοδοτούν με τις απαραίτητες πληροφορίες τις μηχανές αναζήτησης), τους χρόνους φόρτωσης των σελίδων, την πυκνότητα λέξεων-κλειδιών και όλους εκείνους τους παράγοντες που επηρεάζουν την κατάταξή σας τόσο στα αποτελέσματα αναζήτησης αλλά και σε εκείνα τα σημεία απεικόνισης των αποτελεσμάτων (Google Universal Search Results - εικόνες, ερωτήσεις, δομημένα δεδομένα, knowledge graph) που μπορούν να σας αποφέρουν ωφέλιμη επισκεψιμότητα.

SEO Off Page Optimize - Backlinking Profile

Η εκτός σελίδας (off Page SEO) βελτιστοποίηση των μηχανών αναζήτησης δεν εξαρτάται μόνο από τις συνδέσεις προς το site σας. Εξαρτάται από το πως αναλύουν οι μηχανές αναζήτησης το τι σκέφτονται οι άλλοι για εσάς και το site σας. Βελτιστοποιούμε όλες τις αναφορές (mentions) γύρω από την επωνυμία σας (brand) ή και τις υπηρεσίες σας, καθώς φροντίζουμε να υπάρχει υγιείς φυσική διασύνδεση στις αναφορές γύρω από το site σας.

SEO Monitoring - Reporting Analysis

Παρακολουθούμε την απόδοση των λέξεων-κλειδιών σε όλες τις μηχανές αναζήτησης τόσο για desktop όσο και για mobile. Ανάλογα με τις ανάγκες του project προκύπτουν τα απαραίτητα reports - αναλύσεις για την αποτελεσματικότητα των SEO campaigns μας. (MOZ subscription)

Γιατί να επιλέξετε τις υπηρεσίες SEO της Innovation Group;

Παραμένουμε ενημερωμένοι σχετικά με όλες τις αναβαθμίσεις των αλγορίθμων που κάνουν ή ετοιμάζονται να κάνουν οι μηχανές αναζήτησης, έτσι ώστε οι SEO υπηρεσίες μας να παραμένουν αποτελεσματικές και η ιστοσελίδα σας να διατηρείται σε υψηλές κατατάξεις χωρίς να κινδυνεύει να τιμωρηθεί (Google penalty).
Οι συνεργάτες μας κατατάσσονται στην πρώτη σελίδα των αποτελεσμάτων της Google για τις επιθυμητές λέξεις-κλειδιά τους. Μπορούμε να αυξήσουμε και την δική σας ορατότητα (visibility) για τις μηχανές αναζήτησης!